http://projemturk.org/merkezi-supurge-sistemi-t1385.html#p16016
Merkezi süpürge sistemini araştırıyoruz..


MVSS, tek merkezden idare edilen Merkezi bir Sistemidir. ismindende anlaşıldığı gibi ana vakum garaj, kiler, depo, balkon vs. yaşam alani dışında veya alan dışına monte edilir.Yapılan tesisat planıyla temizlik hortumu prizler vasitasiyla ana vakum prizine baglanir.

Firma : Vactom Yetkili GSM 0530 200 96 06 


Merkezi Süpürge sistemi nedir ? Projemtürk Forum'dan Faruk Görez'in makalesini okuyalım;             Merkezi Süpürge Sistemin Avantajları Neler ? Merkezi Süpürge Sistemleri yeni makaleler..

Yorumlar

  1. VACTOM MERKEZİ SÜPÜRGE SİSTEMİ ve AVANTAJLARI

    Merkezi Süpürgesi Sistemi ile temizlik yapılırken oda ve zeminde bulunan tozlar ve oda içerisinde ki hava hortum kanalı ile dışarı çıkıyor tam hijyen sağlanıyor.Vactom Merkezi Sistem Süpürgeleri klasik elektrikli süpürgelere göre 4 kat daha çekim gücüne sahip ve çok daha hijyenik ,Merkezi Süpürge Sistemi ile torba ve filtre temizliği sona eriyor 20 lt. kapasiteli Vactom Merkezi Süpürgeleri ile yılda 1 kere temizlik ile işlem halloluyor.

    Vactom Merkezi Süpürgeleri CE Belgeli olup , Türkiye de Yerli olarak üretilmektedir.Vactom Merkezi Süpürge Sistemi Ürünlerine yaygın satış ve yedek parça bayi ağı ile Türkiye'nin her yerinden rahatlıkla ulaşılabiliyor.

    Vactom Merkezi Süpürge Sistemleri Kullanım kolaylığı,konfor,sağlık (hijyen) gibi bir çok avantajları ile konut,işyerleri,cami,kreş,villa ,otel v.b bir çok tesiste tercih ediliyor.

    150 m2 daire için 9 metre uzunluğa sahip hortumun yeterli olduğu sistemde daha büyük m2 ler de priz artırımına gidilerek , 20 prize kadar çıkılarak sistem rahatlıkla kullanılabiliyor.
    Merkezi süpürge sistemi kiler ,bodrum,garaj v.b alanların durumuna göre yer seçimi yapılarak tesisat kurulabiliyor.

    oda özel uygulamalarında olduğu Ankastre sistemi ile mutfak,banyo,ya da herhangi bir oda ya 5 metrelik dolaba gizlenebilen bir ünite kurularak Vactom Merkezi Süpürme Sistemi Uygulaması kurulabiliyor...

    Vactom Merkezi Süpürge Sistemi Kurulan bütün Konut ve Ticari Üniteler mevcut konut ve ticari ünitelere göre daha değerli oluyor,Vactom Merkezi Süpürge Sistemi Uygulaması yapılan yapılar bu nitelikli uygulama ,kullanım kolaylığı,hijyen ve konfor avantajları ile gayrimenkullerin alım-satımın da sahiplerine ve alıcılarına değer kazandırıyor...
    http://projemturk.org/merkezi-supurge-sistemi-t1385.html#p16559

    YanıtlaSil

Yorum Gönder